top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαHotel Exelixis

Η Εφαρμογή της Κβαντικής Ιατρικής στα ΞενοδοχείαΕΙΣΑΓΩΓΗ


H Κβαντική Βιοανάδραση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση σωματικών και συναισθηματικών συχνοτήτων, υποδεικνύοντας πτυχές της προσωπικότητας του ασθενούς, όπως το άγχος του, το οποίο επηρεάζει σοβαρά την υγεία.


Βελτιώστε τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή τεχνολογία που αλληλεπιδρά με το σώμα σε βιολογικές ταχύτητες – την ταχύτητα των υπολογιστών- δίνοντας αποτελέσματα σε λίγα λεπτά. Η Κβαντική Βιοανάδραση χρησιμοποιεί τα συστήματα EDUCTOR/ INDIGO, τα οποία είναι τα πιο αποτελεσματικά διαθέσιμα συστήματα βιοανάδρασης. Πρωτοπόρα στη μη επεμβατική χαλάρωση από το άγχος και τον πόνο.

ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ


Μέσω των συσκευών της Κβαντικής Βιοανάδρασης EDUCTOR/INDIGO ανακαλύπτονται οι στρεσογόνοι παράγοντες και οι αιτίες παθογόνων ασθενειών. Το σώμα ενεργοποιείται σιγά-σιγά να εκτελεί μείωση του στρες σε αυτές τις αιτίες, θεραπεία τραύματος, εκπαίδευση των κυμάτων του εγκεφάλου και διαχείριση πόνου, έτσι ώστε να καταφέρει την μέγιστη απόδοση σε όλους αυτούς τους τομείς. Είναι ήδη γνωστό ότι το στρες είναι ο λόγος για πάνω από το 80% των θεμάτων υγείας, μέσω της Κβαντικής Βιοανάδρασης, οι διάφοροι στρεσογόνοι παράγοντες μειώνονται ώστε να επιτρέψουν στο σώμα να ανακτήσει την βιοχημική και ηλεκτρική του ομοιόσταση.


Όλοι οι άνθρωποι είμαστε μάζες ηλεκτρομαγνητικής ταλαντευμένης ενέργειας και σαν αποτέλεσμα, τα σώματά μας δρουν ως δυναμικά ηλεκτρικά κυκλώματα ταλάντευσης. Τα κύτταρα εκπέμπουν και δέχονται ενέργεια και κάθε λειτουργία έχει το δικό της εύρος παλμικής συχνότητας. Όταν το κύτταρο δονείται μέσα σε αυτό το εύρος είναι υγιές και λειτουργεί ακριβώς όπως έχει σχεδιαστεί. Έρευνα του Πανεπιστημίου του Harvard έδειξε ότι, κάθε κύτταρο επεξεργάζεται σε υπερβολικές ταχύτητες μετά από εκατοντάδες χιλιάδες ενέργειες ανά δευτερόλεπτο. Για να το δείξει αυτό στους μαθητές της Ιατρικής Σχολής (τι συμβαίνει σε κάθε κύτταρο σε αργή κίνηση), το Πανεπιστήμιο συνεργάστηκε με μία εταιρία για να τους φτιάξει μερικά videos (ταινίες μικρού μήκους), οι οποίες δείχνουν ακριβώς πως τα διαφορετικά τμήματα των κυττάρων αλληλεπιδρούν.


Όταν συμβαίνουν στο σώμα μας πνευματικά, φυσικά ή περιβαλλοντικά μπλοκαρίσματα, τότε η δονητική συχνότητα κάποιων κυττάρων αλλάζει φυσικά. Σε ένα απόλυτα υγιές σώμα όλα τα κύτταρα αυτού του ζωντανού συστήματος είναι απόλυτα συγχρονισμένα, όπως μία χορωδία τραγουδά σε τέλεια αρμονία. Κάνουν την δουλειά τους έλκοντας ότι θέλουν και λειτουργούν ακριβώς όπως έχουν σχεδιαστεί. Οποιουδήποτε είδους ασθένεια είναι ένδειξη ότι, κάποια κύτταρά μας σε συγκεκριμένα όργανα ή συστήματα έχουν «ξεκουρδιστεί» με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν με τάξη, αλλά σε χάος.


Επειδή είμαστε δονητικά, ηλεκτρομαγνητικά όντα, επηρεαζόμαστε από οτιδήποτε ηλεκτρικό, μαγνητικό ή δονητικό. Αυτό συμπεριλαμβάνει σκέψεις και πιστεύω, γραμμές ρεύματος υψηλής τάσης, κινητά τηλέφωνα, ασύρματα τηλέφωνα και φούρνους μικροκυμάτων. Αυτή η τοξική χαοτική δόνηση μπορεί να αναστατώσει τις φυσικές υγιείς δονήσεις των σωμάτων μας και να προκαλέσει μπλοκαρίσματα. Τραυματισμοί ή ουλές, όπως και μακροχρόνια συναισθηματικά τραύματα μπορούν επίσης να κάνουν το ίδιο. Συγκεκριμένες εναλλακτικές λύσεις χρησιμοποιούν πια την τελευταία τεχνολογία, καθώς και τις αρχές της κβαντικής φυσικής για να ανιχνεύσουν τις «ξεκουρδισμένες» συχνότητες και να επαναφέρουν τα κύτταρα του σώματός μας στην υγιή τους κατάσταση.


Το EDUCTOR/INDIGO είναι μία από τις πιο εξελιγμένες συσκευές, που επιτρέπει στον ειδικό να ανιχνεύσει όποια αδυναμία ή διαταραχή στο σώμα του ασθενή αμέσως και ταυτόχρονα παραδίδει τις «σωστές» συχνότητες, αυτές που υποστηρίζουν την φυσική και συναισθηματική ευεξία του ασθενή.


Μερικά από τα προγράμματα της Κβαντικής Βιοανάδρασης περιλαμβάνουν:


Αντιγήρανση Μεταβολισμό

Εθισμούς Εκπαίδευση Εγκεφαλικών Κυμάτων

Νευρολογικό Μνήμη/Άνοια

Αυτοάνοσα Ελλειμματική Προσοχή

Κρίσεις Πανικού Super learning

Διαχείριση Πόνου

Ανάπλαση Μυών Και πολλές άλλες εφαρμογές


ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΗΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗΣ


Ο ευκολότερος τρόπος για να καταλάβει κανείς τι μπορεί να κάνει η Κβαντική Βιοανάδραση, είναι να σκεφτεί σαν αγχωτικούς και αγχωγόνους παράγοντες – όλα τα πράγματα που μπορεί να μας συμβούν και να μας προκαλέσουν ασθένεια από το περιβάλλον.


Η Κβαντική Βιοανάδραση είναι καθαρά μη επεμβατική. Ένα γρήγορο τεστ τριών λεπτών πραγματοποιείται και τα αποτελέσματα προωθούνται στο πρόγραμμα του υπολογιστή. Ο θεραπευτής ενημερώνεται για την κατάσταση της ενέργειας και τα άγχη που κυριαρχούν στο σώμα εκείνη την περίοδο.


Μετά την συγκέντρωση των αποτελεσμάτων μπορούν να υποδειχθούν οι παράγοντες που προκαλούν άγχος και που μπορούν να αποτρέψουν την ικανότητα του σώματος για Βιοανάδραση. Τότε μπορεί να εφαρμοστεί η Κβαντική Βιοανάδραση για να βοηθήσει στη διόρθωση και μείωση ενεργειακά των στρεσογόνων παραγόντων.


Η Hotel Exelixis, έχει την αποκλειστικότητα διάθεσης των συγκεκριμένων μηχανημάτων στους χώρους ευεξίας των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων και διαθέτει το κατάλληλο έμψυχο πλήρως εκπαιδευμένο δυναμικό, που απαιτεί η χρήση τους. Η τεχνολογία τους είναι πρωτοποριακή και πλήρως αναγνωρισμένη από τον Ιατρικό κλάδο και συστήνεται ανεπιφύλακτα εκτός των αναγραφομένων, και σε περιπτώσεις αποφυγής ιδιαίτερων χειρουργικών επεμβάσεων και ταχύτερης αποκατάστασης τραυματισμών.

8 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page