top of page
Corner of a Stylish Living Room
Branch in a Glass Jar
Branch in a Glass Jar
Branch in a Glass Jar
Branch in a Glass Jar
Branch in a Glass Jar
Garden Chair

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ,

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ  ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.hotel=exelixis.gr

 

H Σελίδα www.hotel-exelixis.gr, δημιουργήθηκε με σκοπό την διάδοση των προσφερόμενων υπηρεσιών της εταιρίας,  ώστε οι επισκέπτες και τα μέλη της ιστοσελίδας να ενημερωθούν για το πλαίσιο εμπλοκής μας, στην βελτίωση της λειτουργίας των ξενοδοχείων και της διαχείρισης εάν απαιτηθεί αυτών.

Η ιστοσελίδα είναι απλή και φιλική στη χρήση της ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις του εκάστοτε χρήστη. Το περιεχόμενο της σελίδας είναι στην Ελληνική γλώσσα.

Ακολουθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Ο χρήστης της ιστοσελίδας www.hotel-exelixis.gr,  οφείλει να τηρεί όλες τις σημειώσεις που αφορούν πνευματικά δικαιώματα και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα σύμφωνα με την κείμενη και ισχύουσα Νομοθεσία περί προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας. Επιτρέπεται η χρήση μέρους της ιστοσελίδας,ή των επισυναπτόμενων αρχείων,  υπό την προϋπόθεση ότι θα γίνεται αναφορά στην ηλεκτρονική διεύθυνση της σελίδας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι βασική προτεραιότητα για εμάς.

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε τη παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφ’ εξής «Πολιτική») προκειμένου να ενημερωθείτε επαρκώς για τον τρόπο με τον οποίο η  επιχείρηση "HOTEL EXELIXIS" με διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@hotel-exelixis.gr που βρίσκεται στον Γέρακα Αττικής με  τηλέφωνο επικοινωνίας +30 210-6619984 / +30 690-8802289 και Υπεύθυνο Επικοινωνίας τον Καράμπελα Αθανάσιο, εφεξής καλουμένη η «επιχείρηση» ή «εμείς» ή «μας», ενεργώντας ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας όταν επισκέπτεστε ή χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο (www.hotel-exelixis.gr) - συμπεριλαμβανομένων και των υποσελίδων του (εφεξής «Διαδικτυακός Τόπος ή Ιστότοπος»)..

Στη παρούσα Πολιτική περιγράφεται, επίσης, ο τρόπος χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τα δικαιώματα που έχετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας καθώς και τον τρόπο επικοινωνίας με εμάς. Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με τη παρούσα Πολιτική, αλλά και κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των Δεδομένων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ανωτέρω στοιχεία επικοινωνίας της Επιχείρησης.

1. Τι είναι προσωπικά δεδομένα:

Κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»)· το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου

2. Τι συνιστά Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων;

Κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

3. Ποια δεδομένα σας συλλέγουμε;

Συλλέγουμε μόνο τα δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα, τα οποία είναι συναφή και κατάλληλα για τον σκοπό που προορίζονται. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες και μπορεί να μη σας αφορούν στο σύνολο τους. Συγκεκριμένα συλλέγουμε:

α) Δεδομένα ταυτότητας (π.χ όνομα, επώνυμο).

β) Δεδομένα επικοινωνίας (πχ διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

γ) Φορολογικά στοιχεία (πχ Α.Φ.Μ, Δ.Ο.Υ).

δ) Δεδομένα που συλλέγονται μέσω Cookies, π.χ η διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (ΙΡ) του υπολογιστή σας, ο τύπος του προγράμματος περιήγησης (browser) και το λειτουργικό σας σύστημα, η ταχύτητα της σύνδεσής σας και πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα λογισμικού που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, βασικές πληροφορίες σύνδεσης με το διακομιστή και πληροφορίες που συλλέγονται μέσω Cookies.   

ε) Δεδομένα που αφορούν την λειτουργία του ξενοδοχείου, η Ιδιοκτησία του οποίου μας αναθέτει την παρέμβαση της εταιρίας μας, προς οργάνωση και διεκπεραίωση διορθωτικών ενεργειών.

Δεν γίνεται συλλογή ειδικών κατηγοριών δεδομένων, όπως πληροφορίες σχετικά με τη θρησκεία, τις πολιτικές απόψεις, την υγεία ή τον γενετήσιο προσανατολισμό- εκτός αν εσείς επιλέξετε να δώσετε τέτοιες πληροφορίες (π.χ στο περιεχόμενο της απάντησης σας σε σχόλιο σε κάποιο από τα άρθρα μας).

4. Ποιοι είναι οι σκοποί συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων και με ποιες νομικές βάσεις;

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα :

α) Όταν και εφόσον έχετε ζητήσει ελεύθερα να λάβετε κάποιο δωρεάν e-book,να λαμβάνετε ενημερώσεις μέσω ενημερωτικών δελτίων / newsletters, για τη προώθηση και διαφήμιση των σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προϊόντων μας, όταν αφήνετε κάποιο σχόλιο κάτω από ένα άρθρο ή σεμινάριο μας αλλά και για τη παρουσίαση, προώθηση και διαφήμιση υπηρεσιών συνεργατών μας που έχουν συσχέτιση με την θεματολογία μας. Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας όποια στιγμή θελήσετε, χωρίς ωστόσο, να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας μέχρι την ανάκλησή της. Νομική βάση της επεξεργασίας: Η συγκατάθεση σας (άρθρο 6 παρ 1 περ. α του ΓΚΠΔ). Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας όποια στιγμή θελήσετε, χωρίς ωστόσο, να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας μέχρι την ανάκλησή της.

β) Όταν αγοράζετε κάποιο από τα σεμινάρια ή τις εκπαιδεύσεις μας. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να εκτελεστεί η σύμβαση την οποία επιθυμείτε, διαφορετικά δε μπορεί να εκτελεστεί η συγκεκριμένη σύμβαση. Νομική βάση της επεξεργασίας: Η εκτέλεση της σύμβασης (άρθρο 6 παρ 1 περ. β του ΓΚΠΔ).

γ) Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να έχουμε νομική υποχρέωση να χρησιμοποιούμε τα Δεδομένα σας γιατί προβλέπεται ως υποχρέωση μας από την εκάστοτε νομοθεσία, όπως για παράδειγμα τη φορολογική νομοθεσία. Νομική βάση της επεξεργασίας : H συμμόρφωση με έννομη υποχρέωση της επιχείρησης μας (άρθρο 6 παρ 1 περ. γ του ΓΚΠΔ).

δ) Όταν δεχόμαστε σχετικά εντάλματα δικαστηρίων ή δημοσίων αρχών η επιχείρηση μας έχει το δικαίωμα να αποκαλύψει τυχόν προσωπικά στοιχεία σας προκειμένου να ανταποκριθούμε στα αιτήματα αυτά. Νομική βάση της επεξεργασίας: Συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις (άρθρο 6 παρ 1 περ. γ του ΓΚΠΔ).

ε) Για να απαντήσουμε σε ερωτήματα που εσείς μας έχετε θέσει ή να επιλύσουμε προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε σχετικά με τη χρήση του ιστοτόπου μας. Νομική βάση της επεξεργασίας: Η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για να ανταποκριθούμε στο δικό σας αίτημα.

5. Ποιοι είναι Αποδέκτες των δεδομένων σας;

Πρόσβαση στα Δεδομένα σας έχει το απολύτως απαραίτητο προσωπικό μας, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας προκειμένου να προβεί στην εκτέλεση των καθηκόντων του. Τα δεδομένα σας ενδέχεται να γνωστοποιηθούν σε συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες τεχνικής υποστήριξης, παροχής λογισμικού διαχείρισης ηλεκτρονικών ενημερωτικών δελτίων, σε πλατφόρμες διαχείρισης υποβολής σχολίων σε άρθρα αλλά και σε λογιστικά γραφεία, που ελέγχουν την οικονομική κατάσταση της επιχείρησης μας. Σε δικηγόρους μας, για την τυχόν διεκδίκηση των νομικών μας αξιώσεων.

6. Πως εξασφαλίζουμε ότι οι συνεργάτες μας σέβονται τα Δεδομένα σας;

Οι συνεργάτες μας έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί να τηρούν εχεμύθεια, να μην αποστέλλουν σε τρίτους τα Δεδομένα σας χωρίς τη γραπτή άδεια της επιχείρησης μας και να λαμβάνουν κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη προστασία τους.

7. Διαβιβάζουμε τα Δεδομένα σας εκτός Ε.Ε.;

Δεν αποστέλλουμε τα Δεδομένα σας εκτός Ε.Ε., με εξαίρεση:

Τα Δεδομένα διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου του www.hotel-exelixis.gr , όπου γίνεται χρήση των υπηρεσιών παροχής λογισμικού διαχείρισης ηλεκτρονικών ενημερωτικών δελτίων (newsletter) .  Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα παραμείνει στη βάση δεδομένων μας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέχρι να ζητήσετε ρητά την κατάργηση από τη λίστα και σε κάθε περίπτωση έως 5 έτη από τη πρώτη εγγραφή σας. Μετά το πέρας των 5 ετών θα σας ζητήσουμε εκ νέου συγκατάθεση εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε το Newsletter μας. Εφόσον επιθυμείτε να διαγραφείτε, μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους διαγραφής που περιέχονται σε οποιαδήποτε ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνουμε, αλλά και σε οποιοδήποτε ενημερωτικό e-mail που παίρνετε από εμάς. Σε περίπτωση που δεν ανοίξετε κανένα e-mail μας ή δεν κάνετε click σε κανένα Link των e-mail που σας αποστέλλουμε, θα διαγραφείτε αυτόματα από τη λίστα μας μετά το πέρας 9 μηνών.

8. Πότε διαγράφουμε τα δεδομένα σας;

Τα δεδομένα σας τηρούνται από την επιχείρηση μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο μας τα έχετε κοινοποιήσει, εκτός αν απαιτείται παράταση του χρόνου αυτού λόγω νομικών αξιώσεων ή έννομων υποχρεώσεων μας.

Η δήλωση συγκατάθεσης για αποστολή ενημερωτικού δελτίου (Newsletter) τηρείται για όσο χρόνο σας αποστέλλεται newsletter από την επιχείρηση εκτός αν επιλέξετε τη διακοπή αποστολής του.

9. Προσωπικά δεδομένα ανηλίκων:

Οι υπηρεσίες μας δεν απευθύνονται σε άτομα ηλικίας κάτω των 16 ετών. Εν συνεπεία, δεν γίνεται συλλογή επεξεργασία και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων παιδιών. Για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων ανηλίκων κάτω των 16 ετών χρειάζεται η συγκατάθεση προσώπου που ασκεί τη γονική του μέριμνα.

10. Ασφάλεια των δεδομένων σας:

Η  διασφάλιση του απορρήτου σας αποτελεί βασική προτεραιότητα για την επιχείρηση μας, για αυτό το λόγο έχουμε λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα τα οποία για τη προστασία των Δεδομένων σας τα οποία  επανεξετάζονται και τροποποιούνται όποτε αυτό είναι απαραίτητο λόγω της τεχνολογικής εξέλιξης.

11. Ποια είναι τα δικαιώματα σας;

Δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα σας: Μπορείτε να ενημερωθείτε από την επιχείρηση μας πως και ποια Δεδομένα σας υπόκεινται σε επεξεργασία, τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των Δεδομένων σας που αποθηκεύουμε, το διάστημα αποθήκευσης αλλά και αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων.

Δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων: Αυτό σημαίνει πως αν έχετε το δικαίωμα αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος, να ζητήσετε από εμάς να διορθώσουμε τα ανακριβή στοιχεία καθώς και τη συμπλήρωση ελλιπών (πχ διόρθωση ονόματος, τηλεφώνου, ηλεκτρονικής διεύθυνσης). Στην περίπτωση αυτή, θα χρειαστεί να επαληθεύσουμε την ακρίβεια των νέων δεδομένων που θα μας παράσχετε.

Δικαίωμα διαγραφής των δεδομένων σας: Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ζητήσετε να διαγράψουμε ή να αφαιρέσουμε προσωπικά δεδομένα σε περίπτωση κατά την οποία δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε. Σημειώστε, ωστόσο ότι, το δικαίωμά σας αυτό ενδέχεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις να μην είναι εφικτό για συγκεκριμένους νομικούς λόγους που θα σας γνωστοποιούνται, κατά περίπτωση, κατά το χρόνο υποβολής του αιτήματός σας.

Δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων σας: Μπορείτε να ζητήσετε από την επιχείρηση μας να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα Δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε κάποιον τρίτο.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Μπορείτε να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Συγκεκριμένα, μπορείτε να μας ζητήσετε να σταματήσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις

ακόλουθες περιπτώσεις: 

(α) Αν θέλετε να επανακαθορίσουμε την ακρίβεια των προσωπικών σας δεδομένων, 

(β) όταν θεωρείτε, ότι η χρήση των δεδομένων σας είναι καταχρηστική, αλλά δεν θέλετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας,

(γ) όταν χρειάζεται να διατηρούμε τα δεδομένα σας, ακόμη και αν δεν τα απαιτούμε από εσάς πλέον, προκειμένου να έχετε τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσετε σε περίπτωση ενδεχόμενης άσκησης δικαιωμάτων σας.

Δικαίωμα ανάκλησης/εναντίωσης στην επεξεργασία των Δεδομένων σας: Μπορείτε να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των Δεδομένων σας ή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας, όπου έχει απαιτηθεί ανά πάσα στιγμή και η επιχείρηση μας θα σταματήσει την επεξεργασία των Δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας ή αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας.

12. Πως μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας;

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματα παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο στο συγκεκριμένο           

e-mail: info@hotel-exelixis.gr. Περαιτέρω, σας γνωρίζουμε ότι έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε περίπτωση που θεωρείτε ότι έχουν θιγεί τα δικαιώματά σας από την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την επιχείρηση μας.

13. Πότε απαντάμε στα αιτήματα σας;

H επιχείρηση μας θα απαντήσει στα αιτήματα σας δωρεάν και χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημα σας. Αν όμως το αίτημα σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός Αιτημάτων σας, θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων (2) μηνών εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε. Αν τα αιτήματα σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, η επιχείρηση μπορεί να επιβάλει τη καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή ενημέρωσης ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας ή να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο Αίτημα αιτιολογώντας την απάντηση προς εσάς.

14. Ποιο είναι το εφαρμοστέο δίκαιο όσον αφορά την επεξεργασία Δεδομένων σας από την επιχείρηση μας ;

Εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό Δίκαιο, όπως διαμορφώνεται με το Γενικό Κανονισμό για τη Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό και νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για τη προστασία των προσωπικών δεδομένων.  

      

15. Πως θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής;

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει συνταχθεί κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Γενικού Κανονισμού για τη Προστασία Προσωπικών Δεδομένων με αριθ. 679/2016 και θα ενημερώνεται από εμάς όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο.

16. Επικοινωνία για θέματα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Για οποιοδήποτε ζήτημα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@hotel-exelixis.gr, ή να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τον Υπεύθυνο Διαχειριστή Καράμπελα Αθανάσιο.  Τηλέφωνα επικοινωνίας +30 210-6619984 και

+30 690-8802289

Corner of a Stylish Living Room
Branch in a Glass Jar
Branch in a Glass Jar
Branch in a Glass Jar
Branch in a Glass Jar
Branch in a Glass Jar
Garden Chair
bottom of page